MAATKASTEN EN INTERIEUR

MAATKASTEN EN INTERIEUR

In elke woning is er altijd wel een nood aan maatwerk, een kast onder de trap, in een moeilijke hoek, in de keuken waar geen rechte muren zijn of onder de helling van uw dak. Het woord maatwerk spreekt voor zichzelf en verklaart zichzelf, er is niets standaards aan.

 

Eylenbosch projecten heeft 15 jaar ervaring in het uitwerken en realiseren van maatkasten en interieurtoepassingen op maat. Met behulp van 3D presentatie-materiaal kunnen wij u helpen in het visualiseren van uw idee en het overbruggen van de kloof tussen idee en realiteit.

Eens het idee uitgewerkt is kunnen wij overgaan tot het produceren van uw project, dit doen wij in eigen beheer en in onze eigen werkplaats zodat wij van begin tot einde uw droom tot in de puntjes kunnen opvolgen.

 

Interieur van a-z ofwel de kamer tot kamer renovatie. De inrichting van uw leefruimte start dikwijls met het aanpakken van de vloer of plaatsen van een verlaagd plafond. Voor dergelijke renovaties kan u bij ons terecht, ook hier slechts 1 aanspreekpunt.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

 

bel:

+32 491 63 75 48

adres:

Kalve 67

9185 Wachtebeke

mail:

info@eylenboschprojecten.be