KEUKEN- EN BADKAMERCONCEPTEN

KEUKEN- EN BADKAMERCONCEPTEN

EYLENBOSCH PROJECTEN

De vernieuwing van uw keuken beperkt zich niet altijd tot de vervanging van de kasten. Vaak wenst u ook een nieuwe vloer, een verlaagd plafond of veelal, dienen de technische voorzieningen aangepast te worden.

 

Eylenbosch projecten biedt u dus het totaalplaatje aan. Naast de jarenlange kennis opgebouwd inzake keukens en kasten, mee te zijn met de laatste innovaties in deze sector en u hierin dus perfect het juiste advies kan aanreiken, draai ik mijn hand er niet voor om voor het aanpakken van de 'nevenwerkzaamheden'. Bekijk het als de 'schrijnwerker die ook uw vloer plaatst'. Deze gedachtengang trek ik evengoed door in uw badkamer die mogelijk aan vernieuwing toe is.

 

Eylenbosch projecten staat ook voor duurzame renovatie van uw badkamer. Het is niet alleen het mooie tegelwerk dat telt, maar ook de mate waarin de toe- en afvoeren worden vernieuwd / verbeterd betekent een grote meerwaarde voor uw woning. Maatkasten in deze veelgebruikte ruimte zijn mij niet vreemd, dit binnen een strakke tijdspanne én binnen uw budget!

 

Door extra opleidingen en ervaring wordt dit alles volgens de regels van goed vakmanschap uitgevoerd. gebruik maken van moderne droogbouwsystemen, wordt uw badkamer binnen de kortst mogelijke tijdspanne omgevormd volgens uw wensen.

Gratis offerte

 

15 jaar ervaring

 

Kwaliteit en servicegericht

 

Rekening houdend met uw budget

 

Realistische tijd inschatting

 

Volledige focus op uw tevredenheid

bel:

+32 491 63 75 48

adres:

Kalve 67

9185 Wachtebeke

mail:

info@eylenboschprojecten.be